Malin Qvärnstedt Myllymäki


För 10år sedan fick jag ett antal pt pass i julklapp och det var startskottet på en resa jag inte alls hade kunnat föreställa mig.


Första gången jag kom till Patriks träningsstudio så skulle jag värma upp på en motionscykel. Kan tyckas banalt, men där och då insåg jag vilken usel form jag var i. Tanken var att gå ner några kilo efter graviditeter, men sedan formades en mycket mer hälsosam plan. Patrik sa till mig att vi först skulle komma igång med träningen och ta kost i nästa steg.

Ganska snabbt kände jag resultat och älskade att träningen var så varierande. Hög intensitet och styrka och en timme var vips förbi och jag längtade till nästa pass.

Parallellt med detta började jag springa. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra. 

Att träna hade blivit en väldigt viktig del av mitt liv. Varje pass var som att syresätta en annars väldigt stressig vardag. Jag började sätta upp olika mål, som lopp, att kunna göra armhävningar med klapp, stå på händer osv. Vilket var kul men efter en tid insåg jag att jag är stark och explosiv men inte så uthållig. Så bestämde mig för att för att göra ett ironman. En utmaning jag aldrig hade klarat utan att ha byggt upp en stark kropp hos Patrik.

”Patrik fick mig att älska träning”


Några tjuriga skador har limiterat mig emellanåt. Men överlag mår jag så bra, är sällan sjuk och kan hantera stress bättre.


Idag är träning en viktig byggsten i livet och jag vet att jag kan pressa kroppen om jag vill. Men just nu är mitt fokus på att träna lustfyllt och varierat och det kommer jag att göra i resten av mitt liv.


Utifrån mina önskemål och vissa begränsningar har patrik gjort varierande upplägg på passen.

Det är hans styrka att göra roliga pass där man får jobba hårt med muskler och kondition.

Som coach är Patrik väldigt lyhörd om det är en dag man tex behöver lite lugnare eller om det krävs hård, hög musik för att driva på.


Jag kan varmt rekommendera Patrik som Personlig tränare!