Vem är Patrik?

Jag vill hjälpa dig och utbilda dig i hur och varför man tränar 

Min bakgrund inom träning sträcker sig ändan till 1988 då jag var 9 år och tog min första lektion i Taekwon-do ITF.


Nu 34 år senare driver jag en egen klubb sen 9 år tillbaka och jag har tävlat aktivt med Svenska landslaget sen år 2000. På min meritlista har jag EM Guld, silver, 2st WC silver och 3 st VM brons det senaste 2013. Nationellt har jag vunnit SM de senaste 9 gångerna jag har ställt upp.


Som tränare inom Taekwon-do ITF har jag även en hel det personer som har lyckats inom sin sport både på VM och EM. EM guld och VM guld b l.a finns på meritlistan av mina adepter. När det gäller kampsport vet jag vad jag pratar om. Jönköping Taekwon-do ITF startades 2009 och har idag över 200 medlemmar. Vi vann SM 2017 och 2020 som bästa klubb i Sverige.


Vart jag vill komma med denna presentation är att min erfarenhet som instruktör och aktivt tävlade på Elit-nivå är stor. Nu har jag valt att vidga mina kunskaper samt hjälpa andra utanför kampsporten och inom kampsport. Jag driver ett företag nu med näst intill obegränsad träningsmöjlighet för vem som helst mer eller mindre. Jag har tillgång till både träningslokal och utrustning och jag har en inriktning på den funktionella träningen utanför gymmet men naturligtvis kan jag om vanliga träningsmaskiner också.
Allas mål borde vara att må bra före se bra ut på ytan

Vi måste för att vi vill må bra

Utbildningar

Mina huvudsakliga utbildningar

Personlig Tränare Licens

Ylab School of Health and Exercise


Jag gick min personliga tränar utbildning i sthlm 2012 på

ylab. En av Sveriges skickligaste lärare inom träning finns här.

Taekwon-Do ITF

Internationel instruktör Taekwon-Do ITF


Efter många års tränings så har jag graderat mig till mer än 4 svarta bälten vilket man bara får göra efter internationella utbildningar inom Taekwon-Do. För tillfället har jag 6 svarta bälten. 


MammaMage

Efter många års träning med många mödrar på min pass så har problem innan och efter förlossning kommit till min kännsdom. 

Jag insåg direkt att jag måste sätta mig in i detta och gick en utbildning som heter Mammamage. Där fick jag en mycket nödvändig kunskap om hur man kan hantera det.